ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€

Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής

Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο τα προϊόντα έρχονται μέσω της Speedex και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.  Για παραγγελίες όπου η συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε υπερβαίνει το ποσό των >50€ η αποστολή γίνεται δωρεάν. Εφόσον η συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε είναι κάτω από το όριο των < 50 € το κόστος της μεταφοράς είναι 4,00€ και η χρέωση της αντικαταβολής επιπλέον 2,00€.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα των παραγγελιών σας στους παρακάτω λογαριασμούς. Είτε μέσω κατάθεσης σε κάποιο από τα υποκαταστήματα των τραπεζών που συνεργαζόματε, είτε μέσω Web Banking! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα από τις παρακάτω, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΜΟΥ: 6306-143456-262

ΙΒΑΝ: GR70 0171 3060 0063 0614 3456 262

Όλοι οι λογαριασμοί έχουν δικαιούχο την Ιωσηφίδου Αναστασία. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για να επιβεβαιώσουμε την μεταφορά , είτε μέσω e-mail στο omorfoscosmosflower@gmail.com μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σε ηλεκτρονική μορφή αν η μεταφορά γίνει μέσω web-banking ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2683301156. Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

 

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPayυποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας γιαVISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

 

Παραλαβή απο το κατάστημα

Επίσης δίνεται η δυνατότητα παραλαβής απο το κατάστημα μας στην Μπιζανίου 98 Φιλιππιάδα χωρίς επιπλέον κόστος.

 

Αποστολή με Courier

Οι αποστολές έρχονται μέσω της Speedex. Για παραγγελίες όπου η συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε υπερβαίνει το ποσό των >50€ η αποστολή γίνεται δωρεάν. Εφόσον η συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε είναι κάτω από το όριο των < 50 € το κόστος της μεταφοράς είναι 4,00€.